Breda

Gratis Proefles

Klik hier


Lestijden

Maandag - Les1 10.00 - 11.00
Maandag - Les2 11.00 - 12.00
Dinsdag 10.00 - 11.00
Donderdag 10.00 - 11.00
Vrijdag 11.00 - 12.00

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €50,- Onbeperkt lessen
1x per week / 5 credits per maand €56,95 (€11,39 per credit)
2x per week / 10 credits per maand €69,95 (€7,- per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Mark

Hoi, ik ben Mark en mede eigenaar van CrossFit Climbers Cabin. Sport is mijn lust en mijn leven! Zo ben ik fan van vele sporten waar ik dagelijks mee bezig ben. Ook vind ik het heel erg leuk om sport en beweging over te brengen aan andere mensen. Ik ben al meer dan 8 jaar actief als Coach in verschillende sporten. Zo train ik alle leeftijden. Van 6 tot 82 jaar oud. Ik geef al een paar jaar les aan de ZilverFitness doelgroep op een andere locatie en heel eerlijk...dit vind ik het leukste van allemaal! Ik hoop jou dan ook te zien bij onze sportschool zodat we samen aan jouw gezondheid en fitheid mogen werken. Laat je leeftijd absoluut geen excuus zijn om niet te trainen. Voor alles is een oplossing en voor iedereen kan ik zorgen dat hij/zij op zijn/haar eigen manier mee kan doen. Tot snel!

Mark

Janine

Al van kinds af aan leid ik een actief leven. Als baby zat ik nooit stil, was ik als kind altijd buiten te vinden en heb ik vele sporten beoefend; van ballet tot jiu jitsu en van voetbal tot cross country. Ondertussen ben ik moeder van 2 jongens en heb ik na mijn zwangerschappen, in 2016, mijn passie gevonden in Crossfit. Hierin kan ik blijven groeien en is geen enkele training hetzelfde. De manier van functioneel trainen vertaald zich goed naar het dagelijks leven en is voor iedereen toegankelijk. Sinds 2020 ben ik begonnen als coach bij Crossfit Climbers Cabin om mijn kennis te verdiepen en mijn passie te delen. Voor deze tijd gaf ik al les aan zwangeren en moeders, zodat ook zij in deze periode van lichamelijke verandering veilig en verantwoord kunnen blijven trainen en fit hun bevalling in gaan. In mijn lessen zijn spel, ontdekking en autonomie belangrijke waarden. Zodat als we straks allemaal oud en grijs zijn, we nog steeds de fysieke activiteiten kunnen doen die ons plezier geven en tevens onze geest jong en flexibel houden.

Janine

Rick

Hallo ZiverFitters, ik ben mede-eigenaar van CrossFit Climbers Cabin. Vanaf mijn 5e levensjaar ben ik fanatiek bezig geweest met sport en vanaf mijn 15e is fysieke fitness een integraal onderdeel geworden van mijn leven. Ik heb persoonlijk veel bereikt met mijn lichaam en het is mijn vreugde om deze ervaring te delen met anderen. Het is mijn doel om mensen van alle achtergronden en leeftijden te helpen vooruitgang te boeken in hun fitnessreis. Ik geloof oprecht dat iedereen, ongeacht leeftijd, in staat is om te groeien en te verbeteren. Hoewel het geweldig is om topatleten te begeleiden, vind ik het een bijzondere uitdaging om mensen te helpen die zichzelf hebben overtuigd dat fitness niet voor hen is. Ik ben vastbesloten om deze passie te blijven delen, en dit ook zelf te beoefenen tot in de laatste stages van dit leven. Mijn hoop is dat ik deze passie met jullie kan delen en te ondersteunen aan een gezonde en actieve levensstijl.

Rick

Adres

Terheijdenseweg 498
4826 AB Breda
In de sportschool van CrossFit Climbers Cabin Breda, bij de schaatsbaan.


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons