Lidmaatschap opzeggen of pauzeren

<< Terug naar de klantenservice

Opzeggen 
U kunt uw lidmaatschap per kalendermaand opzeggen. We ontvangen dan graag een berichtje voor het einde van de kalendermaand zodat we dit tijdig kunnen verwerken voor de volgende kalendermaand. Liefst minimaal 10 dagen van te voren. Uiteraard horen we graag wat de reden is zodat we onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

Pauzeren
Mocht u voor langere tijd ziek of geblesseerd raken, dan kunnen wij uw lidmaatschap pauzeren. Geef dit dan door via info@zilverfitness.nl. Lange vakanties (minimaal 4 aaneengesloten weken) kunnen we ook pauzeren. Stuur ons in dat geval ook een e-mail met de begin- en einddatum van uw vakantieperiode. Vanaf 1 oktober 2023 zijn daar eenmalige administratiekosten aan verbonden (€15,-). Wellicht goed om te weten dat pauzeringen effect kunnen hebben op het lesrooster en daarmee op het inkomen van de coaches.

Let op! Tijdens een pauze periode kunt u niet (vooruit) reserveren. U kunt pas weer lessen reserveren vanaf de eerste dag dat uw pauze is afgelopen.  Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons