Proefles, proefmaand en lidmaatschap

<< Terug naar de klantenservice

Proefles -> Proefmaand -> Lidmaatschap per maand

Proefles
U kunt via deze website een gratis proefles boeken op uw locatie. Klik op ‘Gratis Proefles’ en vervolgens op uw locatie. Vul het formulier in en kies de gewenste datum. U ontvangt een automatische bevestiging per mail met alle informatie die u nodig heeft. Wilt u de proefles annuleren of wijzigen of heeft u vragen? Vul het contact formulier in of bel 030-7523548 of stuur een e-mail naar info@zilverfitness.nl.

Proefmaand
Binnen 24 uur na de proefles laten we van ons horen via de mail of telefoon en vragen we of u verder wilt met een proefmaand. U hoort alleen van ons als u een reguliere proefles (duurt 1 uur) heeft gedaan. Na een startbijeenkomst (duurt 2 uur) benaderen we u niet. Als u de mail ontvangt kunt u via de knop ‘proefmaand boeken’ uw gegevens waar nodig aanvullen en de ingangsdatum invullen. De proefmaand duurt 30 dagen. Ook hier krijgt u automatische bevestiging van per e-mail. Tevens ontvangt u een mail om een account aan te maken zodat u lessen kunt gaan reserveren.

Proefmaand en op vakantie
Wij kunnen uw proefmaand verlengen met de duur van uw vakantie zodat u in totaal gewoon 30 dagen gebruik kunt maken van de proefmaand. Laat dit dan weten via info@zilverfitness.nl of bel met 030-7523548.

Lidmaatschap per maand
Halverwege de proefmaand en nogmaals uiterlijk een week voor het einde van de proefmaand ontvangt u een automatische mail met de vraag of u verder wilt met een lidmaatschap. Via de knop in de mail kunt u het gewenste lidmaatschap kiezen. Ook hier krijgt u een bevestiging van. U kunt op elk willekeurig moment een lidmaatschap starten. Vervolgens lopen al onze lidmaatschappen per kalendermaand.

Wilt u iets annuleren of wijzigen?
Mail dit naar info@zilverfitness.nl. U krijgt hier een bevestiging van.Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons